Våre trenere

Ida-Elin Røstad Hansgård


Ida-Elin er daglig leder av Stall Sundedalen, og driver blant annet med tilridning og innkjøring av unghester og videreutdanning innenfor ridning og kjøring av hest, i tillegg til at hun underviser. Hun er utdannet Dressurdommer 2, i tillegg til kjøredommer og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt i dressur og er idag aktiv konkurranserytter på Inter 1-nivå Sammen med hingsten sin Kuling har hun blant annet fått sølv i dressurmesterskapet under EM for fjordhester.


Pris:
Fast ukentlig trening
300,- for 30 min
450,- for 45 min

Drop-in
350,- for 30 min
525,- for 45 min

Tove Kleven


Tove har ukentlige treninger i sprang og bakketrening på senteret vårt hver tirsdag. Her er det anledning for å melde seg på fortløpende enkelttimer. Tove har lang erfaring både som trener og utøver.
Monika Aasen Havnes


Monika er daglig leder av Stall Storholmen på Farstad, og har ukentlige treninger for oss på torsdager.. Hun er utdannet osteopat ved Skandinavisk skole for holistisk hesteterapi, i tillegg til at hun har videreutdanning innenfor massasje, rehabilitering og fysioterapi på hest og hund.

Hun har en helhetlig tilnærming til behandling trening, som gir langvarig resultat og er opptatt av hvordan vi kan trene hesten og oss selv på en sunn og god måte.

Monika er i tillegg aktiv konkurranserytter i dressur.


Pris:

45 min Kr 600,-

30 min Kr 400,-